Szolgáltatások

 • Helyszíni felmérés és tanácsadás

  Kollégánk az Ön otthonában méri fel a lehetőségeket, az Ön igényeit, felveszi az építendő szerkezet méreteit, hogy ezek alapján elkészíthessük a megfelelő árajánlatot. Természetesen, ha kérdései vannak, azokat készséggel megválaszoljuk, javaslatokat teszünk, segítünk az igényeinek leginkább megfelelő alapanyagok, megoldások, formák, nyílászárók kiválasztásában.

  Emellett kérésére tájékoztatást adunk arról is, hogy milyen esetleges átalakításokra lehet szükség a helyszínen, miként valósítható meg a későbbiekben az árnyékolás, a fűtés, esetleg a megfelelő légkondicionálás. Szakképzett kollégáink nem csak a helyszínen, hanem bemutatótermünkben is bármikor rendelkezésére állnak, ha kérdése merülne fel télikertjével vagy egyéb, Önnél felállítandó szerkezeteinkkel kapcsolatban.

 • Látványtervezés

  Önnek nem kell pusztán a fantáziájára hagyatkoznia egy egyedi kialakítású télikert kivitelezése előtt, hiszen háromdimenziós látványtervező programunk segítségével be tudjuk mutatni, hogy pontosan miként fog kinézni a megálmodott télikert. Többféle lehetőséget is vázolunk, így sokkal könnyebben kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő kialakítást.

 • Energetikai és statikai számítások

  Amennyiben megépítendő télikertjének vagy valamely más szerkezetnek az energetikai paramétereire is kíváncsi, energetikus építészmérnök kollégánk segítségével ebben is rendelkezésére állunk: külön díjazás fejében kiszámoljuk az elérhető hőnyereséget, illetve -veszteséget, a szerkezet fűtési és hűtési igényét. Természetesen, ha már meglévő vagy építeni kívánt házának energetikai tanúsítványára lenne szüksége, azt is elkészítjük Önnek.

  Statikus partnerünk bevonására akkor kerülhet sor, ha valamilyen, a standard méretektől eltérő, nagyméretű, esetleg speciális igények alapján kialakított télikertet álmodott meg. Ilyen esetben szakértő kollégánk elvégzi az építendő télikert méretezési és statikai számításait, ellenőrzését.

 • Engedélyeztetés

  Építész partnereink lesznek a segítségére abban, ha az engedélyeztetés feladatát is ránk bízná. Külön díjazás fejében végigviszik a teljes engedélyeztetési folyamatot a tervezéstől a benyújtásig, melynek időtartama így a minimálisra csökkenthető, hiszen tökéletesen ismerik az általunk alkalmazott profilrendszerek méreteit és gyártási technológiáit.

 • Gyártás

  Mi nem csak összeszereljük, hanem budapesti üzemünkben magunk is gyártjuk a német technológia alapján készülő szerkezeteinket. Szakképzett kollégáink a minőségi előírásnak megfelelően, a célgépeken végzik a gyártást a legmagasabb minőség elérése érdekében.

  Mivel ehhez a folyamathoz külső partner segítségét nem kell igénybe vennünk, így a lehető leggyorsabban elkészítjük télikertjét, valamint ezáltal biztosítjuk a megfelelő rugalmasságot, ha időközben valamilyen változtatásra kerülne sor.

 • Szállítás és kivitelezés

  Az elkészített szerkezetet saját teherautóinkkal szállítjuk a helyszínre, így határidőre állni fog az Ön otthonában a megrendelt télikert. Nem érik meglepetések az összeszerelés során sem, hiszen azon kollégáink is részt vesznek a szerelésben a helyszínen, akik már a gyártásban is segédkeztek. Ezáltal garantálható a hibátlan munkavégzés és a tökéletes pontosság.